Redelighed, Helhed, Mulighed

Særligt om Elefanthuset

I Elefanthuset har vi gode fysiske rammer, med masser af plads - ude og inde. Vi har cykelbane, bålplads, udfordrende klatremuligheder, hyggelige gemmesteder og vores egen lille birkeskov. Indenfor byder huset på grupperum, en hel del små-rum, et motorikrum og et dejligt lyst fællesrum. I husets hjerte ligger vores køkken - hvor vi kan følge med i dagens gode dufte af suppe, brød og andet godt....

Fra 1.1.16 har vi fået madordning - for alle børn i Elefanthuset. Det betyder, at vi har fuld forplejning i form af morgenmad, formiddagsmad, frokost og eftermiddagsmad. Tina, vores kok servere sund og varrieret mad, og altid suppleret af grønt tilbehør. Ugens menüplan kan ses på Tabulex, og skiftes hver mandag. På Tabulex kan du også se et foto af "dagens ret", og på tavlen inden for indgangen, kan du hver dag se foto/tegninger af dagens indgredienser - tavlen er tænkt, dels som information, men også som inspirtation til dialog om kost og indgredienser - f.eks. at gulerødder også kan være hvide eller stribede.

Vi er optagede af naturen, og vi benytter os gerne af muligheden for at gå til skov, strand og fjord. Vi inddrager også naturen i aktiviteter på legepladsen, og er aktive omkring affaldssortering og indsamling af affald på ture og i nærområdet.

Senest opdateret 25. april 2016

Kontaktoplysninger

Børnehuset Skåninggårdsvej
Skåninggaardsvej 32-34
3300 Frederiksværk


Leder Birthe Øland
birtj@halsnaes.dk

Daglig Pædagogisk Leder Sidsel Trinderup
sigat@halsnaes.dk

Afdeling Elefanthuset
tlf: 47 72 42 75

Afdeling Ebbedal
tlf: 47 76 35 02